Reina Reed

Reina Reed

🖋️Karolina Cmrk, poznatija pod pseudonimom 𝑹𝒆𝒊𝒏𝒂 𝑹𝒆𝒆𝒅 je jedna sasvim obična, jednostavna žena koja dolazi iz malog sela, iz okolice Varaždina, rođena 17.01.1996 godine. Supruga je i majka jednog dječaka, zasad. Po struci je ekološki tehničar.
💭Čitam od malih nogu, u školskim danima sam bila u manjini, jedna od onih koja se veselila svakoj lektiri i pročitanoj knjizi. Obožavala sam pisati eseje i sastavke. Sve je zapravo počelo još davne 2014 godine kada sam otvorila wattpad profil. Par godina sam samo čitala, a onda sam sama sebi rekla – probaj! I tako je nastala prva priča, pa druga, treća i na kraju ona na koju sam najviše ponosna jer sam u njoj primijenila sve što sam do sad naučila. Težim ka tome da svaka sljedeća bude bolja od prethodne. Č𝒐𝒗𝒋𝒆𝒌 𝒖č𝒊 𝒅𝒐𝒌 𝒋𝒆 ž𝒊𝒗.
📕Pisanje je moj bijeg iz stvarnosti, mjesto gdje moja mašta nema granica, a ruke su samo sredstvo da je prenesem na papir i podijelim sa svijetom. 𝘐𝘯𝘴𝘱𝘪𝘳𝘢𝘤𝘪𝘫𝘶 𝘯𝘢𝘭𝘢𝘻𝘪𝘮 𝘴𝘷𝘶𝘨𝘥𝘫𝘦 – 𝘶 𝘱𝘫𝘦𝘴𝘮𝘢𝘮𝘢, 𝘤𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘮𝘢, 𝘴𝘵𝘷𝘢𝘳𝘯𝘰𝘮 ž𝘪𝘷𝘰𝘵𝘶, 𝘢 𝘮𝘶š𝘬𝘪 𝘭𝘪𝘬𝘰𝘷𝘪 𝘴𝘶 𝘯𝘢𝘫𝘷𝘪š𝘦 𝘬𝘳𝘦𝘪𝘳𝘢𝘯𝘪 𝘱𝘰 𝘨𝘭𝘢𝘷𝘯𝘰𝘮 𝘱𝘳𝘰𝘵𝘢𝘨𝘰𝘯𝘪𝘴𝘵𝘶 𝘮𝘰𝘫𝘦 ž𝘪𝘷𝘰𝘵𝘯𝘦 𝘱𝘳𝘪č𝘦: 𝘴𝘶𝘱𝘳𝘶𝘨𝘶. 🤍
💌Omiljeni žanr za pisanje mi je ljubavni dok čitam sve što mi dođe pod ruku. Pomalo sam čudna, kako kažu drugi, jer volim tužne krajeve. Najveća podrška su mi obitelj i prijateljice koje sam stekla kroz knjiški svijet. Ovisna sam o čokoladi 🍫, najdraža boja mi je roza, volim šetnje, kokice, dekicu i film usred zimskih dana.
✨Kroz život se vodim jednim citatom: 𝑽𝒋𝒆𝒓𝒖𝒋 𝒅𝒂 𝒎𝒐ž𝒆š 𝒊 𝒏𝒂 𝒑𝒐𝒍𝒂 𝒔𝒊 𝒑𝒖𝒕𝒂

  • Žena
  • 1