Maro Mojaš

Maro Mojaš

Naš novi autor Maro Mojaš rođen je 5. studenog 1990. godine u Dubrovniku. Još od djetinjstva pokazivao je interes za umjetnost i književnost, izražavajući svoju maštovitost kroz crteže i čitanje koje ga je vodilo u svijet avantura. Iako je volio čitati, nije baš uživao u školskim lektirama.

Nakon srednje škole, upisao je Elektrotehničku školu, ali ubrzo shvatio da to nije prava škola za njega, jer mu brojevi i računanje nisu jača strana. Nakon toga, odlučio je upisati studij Medija i kulture društva. Tijekom studija počeo je pisati svoje misli i ideje, što je kasnije preraslo u želju za objavom knjige.

Unatoč kreativnom izražavanju koje je naučio tijekom studija, Maro nije bio potpuno ispunjen. Iako mu je preostalo samo napisati diplomski rad i položiti dva ispita da bi stekao titulu magistra, odlučio se preseliti u Irsku. Tamo je nakon nekoliko mjeseci nedostajalo učenje, pa se upisao na studij za Neurološko-mišićnog fizioterapeuta i pronašao posao koji ga ispunjava.

Nakon tri godine u Irskoj, Maro se preselio u Englesku, gdje je dovršio pisanje svoje prve knjige pod nazivom “Smrt/Ljubav”. Tijekom pandemije se vratio u svoj rodni grad, gdje se posvetio pisanju nastavaka te knjige.

  • Muškarac
  • 1