Leo Lavrenčič

Leo Lavrenčič

Leo Lavrenčič više uopće nije mlad, ali je zato i dalje potpuno nepoznat autor negdje iz Istočne Hrvatske. Rođen je tu i tu – koje je, u međuvremenu, postalo tamo – prije više od četiri desetljeća, školovao se tu i tamo i stekao kakav-takav akademski stupanj. Danas živi u točki A, a radi kao nastavnik Geografije u točki B pa ga svakodnevno možete sresti duž državne ceste D7 ili autoceste A5, ovisno o vremenskim uvjetima i pomicanju sata. Pije samo jednu vrstu kave pa ga je najlakše pronaći pored benzinske postaje koja prodaje točno tu kavu. Ako ga baš želite pronalaziti.
Među najveće uspjehe u životu broji mu se to što je prestao pušiti, kao i činjenica da se, na neku foru, uspio oženiti. I dobiti savršenog malog potomka! Njegov se svijet vrti uglavnom oko obitelji, a ako pronađe nešto slobodnog vremena, koristi ga za čitanje, pisanje i debljanje. Voli sve što su nekada voljeli mladi.
Do sada je objavio dvadesetak kratkih priča različitog žanra i roman „Aristotel je i dalje mirno rastao“ (CEKOMS, 2018.). Urednik je najneredovitije periodike u povijesti Galaksije, SF&F Tanka (Zbirke SF & fantasy priča brodskih autora), gdje je i jedan od redovitih autora.

  • Muškarac
  • 1