Jasna Šemiga Pintarić

Jasna Šemiga Pintarić

Jasna Šemiga-Pintarić dolazi iz malog mjesta Šandrovac u blizini Bjelovara. Supruga sam i majka dvojici prekrasnih sinova. Po struci je inženjer prometa, za sebe kaže da je nasmijana šalteruša koja razbija mit o onoj “nadrndanoj”! 🏤
👩🏼Čini mi se kao da pišem otkad znam za sebe, iako sam intenzivno počela tek 2016. godine i otada do danas imam završenih 15 romana. Uz prozu, moja velika ljubav je i poezija. Objavila sam zbirku pjesama 𝑵𝒆𝒎𝒊𝒓 𝒊𝒛 𝒖𝒕𝒓𝒐𝒃𝒆. Pišem i objavljujem na Wattpadu, kao i na Facebooku gdje uz privatni profil imam i autorsku stranicu
https://www.facebook.com/ljubavdolazikasnije
📖 Do sada sam objavila 5 romana: 𝙻𝚓𝚞𝚋𝚊𝚟 𝚍𝚘𝚕𝚊𝚣𝚒 𝚔𝚊𝚜𝚗𝚒𝚓𝚎, 𝚂𝚝𝚘𝚙𝚊𝚕𝚊 𝚗𝚊 𝚟𝚛𝚎𝚕𝚘𝚖 𝚙𝚒𝚓𝚎𝚜𝚔𝚞, 𝙱𝚞đ𝚎𝚗𝚓𝚎 𝚞 𝚍𝚟𝚘𝚓𝚎, 𝚃𝚊𝚓𝚗𝚊 𝚞𝚔𝚛𝚊𝚍𝚎𝚗𝚎 𝚘𝚐𝚛𝚕𝚒𝚌𝚎, 𝙿𝚛𝚊𝚟𝚘 𝚟𝚛𝚒𝚓𝚎𝚖𝚎 𝚣𝚊 𝚕𝚓𝚞𝚋𝚊𝚟, Nit koja nas spaja i Na margini izdržljivosti.
📑Na platformi lulu. com objavljeni su i romani Rijedak začin i Moja njujorška svitanja, koje u dogledno vrijeme planiram učiniti dostupnima čitateljima u Hrvatskoj.
🤍Volim izazove i podjednako uživam pišući dramu, triler, erotiku, romansu ili poeziju, a inspiraciju pronalazim u svemu što me okružuje.
🍾5 činjenica o meni:
1️⃣Okorjeli sam kavopija. Ustajem sat vremena ranije da bih uživala u čarima jutarnje tišine i blagodatima čarobnog napitka.
2️⃣Obožavam more i putovanja.
3️⃣Volim muziku, a Gustafe najviše na svijetu. 4️⃣Ne volim laž, licemjerje ni dvostruka mjerila.
5️⃣Ljubav, obitelj i istina su ono za što živim i za što sam se spremna boriti do posljednje kapi krvi.
Životni moto mi je: 𝑺𝒓𝒆ć𝒂 𝒋𝒆 𝒅𝒊𝒋𝒆𝒍𝒊𝒕𝒊 𝒔𝒓𝒆ć𝒖.

  • Žena
  • 1