Darya Noel Mason

Darya Noel Mason

𝑫𝒂𝒓𝒚𝒂 𝑵𝒐𝒆𝒍 𝑴𝒂𝒔𝒐𝒏 pseudonim je pod kojim piše jedna sasvim obična žena porijeklom iz Berana (Crna Gora), rođena 19. Ožujka 1994. Ali, trenutno stanuje u Luksemburgu. Supruga i majka četiri dječaka.
📔Oduvijek sam pisala i bila član literarne skupine, a ljubav prema knjigama gajim još od vremena kad sam tek naučila da čitam i pišem. U nižim razredima Osnovne škole pisala sam uglavnom 𝒑𝒐𝒆𝒛𝒊𝒋𝒖, a kasnije je to preraslo u 𝒌𝒓𝒂𝒕𝒌𝒆 𝒑𝒓𝒊č𝒆 𝒊 𝒆𝒔𝒆𝒋𝒆. Po struci sam ekonomski tehničar, studirala sam engleski jezik i književnost.
🖋️Aktivno sam počela da se bavim pisanjem na Wattpad-u prije tri godine i od te prve priče koju sam stvorila inspiracija me nikad više nije napustila. Slobodno mogu reći da je čitanje i pisanje jedna vrsta ovisnosti od koje nikad ne bih željela da budem izliječena. Obzirom na to da sam horoskopski znak ribe, logično je da živim dijelom u stvarnosti, a dijelom u mašti.
♥️ Omiljeni žanr mi je ljubavni i sretna sam kad uspijem sve svoje emocije prenijeti na čitatelja. Najveću podršku imam od svoje obitelji, posebno od supruga i on je nekim dijelom duboko usađen u svaki muški lik kojeg sam ikada stvorila. Najdraža boja mi je plava, i to u svim nijansama, veliki sam ljubitelj prirode i zalazak sunca za mene predstavlja pravu čaroliju. Veliki sam empat, što kod sebe više smatram manom, nego vrlinom, a kod ljudi najviše volim iskrenost i kad održe obećanje.

  • Žena
  • 2