Božana Ćosić

Božana Ćosić

Božana Ćosić, djevojački Vegeš, rođena je 21. veljače 1980. godine u Slavonskom Brodu. Ljubav prema pisanju pokazuje već u osnovnoškolskim danima, a piše do danas.

Iz njezina pera teku pjesme, kratke priče te romani razne tematike.

Priče i pjesme objavljivane su joj u raznim zbornicima i na web portalima. Također kao vanjska suradnica piše ljubavne romane za časopis Gloria gdje joj je do 2023. godine objavljeno jedanaest romana.

Do sada je objavila kriminalistički roman Točka nestajanja, ljubavni roman Neosvojiva vriština, fiktivnu ratnu dramu/distopiju Krvava kiša, triler Alternativni svijet, ljubavno avanturistički roman Otok Providenca, ljubavne trilere Između ljubavi i mržnje, Zvijer i Meta, psihološki triler Prije svitanja, zbirku kratkih priča Tajanstveni svijet priča, fiktivne dnevniče zapise koji su u nastavcima pisani za časopis Kvaka Dnevnik (ne)obične djevojke, te slikovnicu Sreća je veća kada se dijeli.

Za Božanu pisanje i cjelokupni rad vezan uz pisanje nije hobi, nego velika ljubav koju ništa ne može ugasiti. Nikada ništa ne planira, ali uvijek daje sve od sebe kako bi stigla do zadanog cilja. Smatra da borba i ustrajnost nikada nisu uzaludni.

Osim pisanja, u slobodno vrijeme voli čitati, pogledati dobar film, družiti se s obitelji i prijateljima…

Božanu možete pratiti na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

  • 1980
  • Žena
  • 1