Aria Cnoll

Aria Cnoll

Aria Cnoll pseudonim je pod kojim piše Karolina Obradović rođ. Vegeš. Karolina je rođena 6. listopada 1985. godine. Odrasla je u blizini Slavonskog Broda.
Napisala je oko šest stotina pjesama i desetak kratkih priča. Poeziju je objavljivala u Webstilusovim zbornicima kao i u zajedničkim zbirkama autora. Neke od kratkih priča objavljivala je u Motivacijskom magazinu Kleopatra.
Svoje tekstove i djela predstavlja na društvenim mrežama Facebook-u i Instagram-u, a poeziju s glazbom na YouTube kanalu. Uz to je stalna suradnica na Stella portalu i piše ljubavne romane za časopis Gloria. U časopisu su joj izašli romani: Zaboravljena pisma, Tragovi ljubavi i Sve je u ljubavi.
Karolina je već u djetinjstvu osjetila ljubav prema pisanju. U pisanju pronalazi sebe i beskompromisno mu se predaje. Njenu poeziju nadahnjuju razne teme, ali tu izdvaja vječnu i neiscrpnu temu ljubavi.
Do sada je objavila romane: Nebo iznad neba, U arhivi vremena, Međuprostor i Igrač, a ne igračka. Objavila je i četiri zbirke poezije: Dok osjećaji vode svoj ples, Zagrljaj tišine, Suhe kapi, U pozadini jedne note, te zbirku citata Mala riznica riječi.

  • Žena
  • 1