Amelia Stewart

Amelia Stewart

Amelia Stewart je pseudonim autorice koja živi i radi u Beogradu. Udana je i ima sina. Ove godine napunila je 40 godina😎 Zdravstveni je radnik, po struci laborant.
U slobodno vrijeme piše na Wattpad platformi, gdje se na njenom profilu nalazi više od 30 završenih priča, raznih tema. Tamo je već pet godina.
Veliki je romantik, pa iako voli mučiti likove kroz priče, svakoj od njih daruje happy end. Inspiraciju nalazi u svakodnevnom životu, iz situacija koje se događaju njoj, a i drugima. Voli mogućnost da osjeti priču, da se ljudi nakon čitanja zamisle i da se mogu pronaći u njenim likovima. Puno čita (ovisno o slobodnom vremenu) jer tako obogaćuje svoj rječnik.
Prati sport, uglavnom nogomet i Premijer (englesku) ligu i Bundes (njemačku) ligu. Iz ljubavi prema sportu počela je pisati sportske romanse.
Želja joj je da se okuša u pisanju povijesnih knjiga koje su smještene u Škotsko visočje.
Do sada ima izdanih šest knjiga u vlastitoj nakladi: Divlji, Razuzdani, 60 dana za spas, Medena i sponzor (pisala je u duetu sa Sany Brezz), Na vrhuncu slave i Na vrhuncu karijere, te u Prof&Graf-u Vrtlog i Bezdan. See less

  • Žena
  • 5