IK Profigraf

Načini plaćanja

Plaćanje proizvoda, usluga i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

a) Plaćanje internet bankarstvom
Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, IK Profigraf na email adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem internet bankarstva: HR . Potrebno je obavezno navesti poziv na broj.

b) Plaćanje općom uplatnicom
Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA¬e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, IK Profigraf na email adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem opće uplatnice: HR . Potrebno je obavezno navesti poziv na broj.

c) Plaćanje virmanom (samo za pravne osobe)
Pravne osobe imaju mogućnost plaćanja virmanom. Nakon potvrde narudžbe, IK Profigraf na e¬mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem virmana: HR. Potrebno je obavezno navesti poziv na broj.

d) Plaćanje prilikom preuzimanja
Kupac može platiti kupljenu robu pri preuzimanju ako je prilikom narudžbe na web shopu IK Profigraf označio takvu vrstu plaćanja.

Cijene i uvjeti objavljeni na internet stranici odnose se isključivo za kupnju preko internet trgovine / web shop-a.