IK Profigraf

ISPOD VALOVA STRASTI

BLOGER: P.S.I love books

 

ISPOD VALOVA STRASTI

Martina Duvnjak
Prof&Graf

Moja ocjena: 5/5

Kristijan Glavaš je uspješan i talentiran vaterpolist koji živi naizgled savršenim životom. Poznat je, slavan, privlačan i poželjan, te ima apsolutno sve što može poželjeti. No sve će se promijeniti kada jedne noći u poznatom klubu opazi djevojku koja ga privuče na jedan potpuno neočekivan način.
Elen živi mirnim i sretnim životom sa svojim zaručnikom koji odlazi na česta poslovna putovanja, radi posao koji voli i u kojem je uspješna. No, kada otkrije do tada dobro čuvane tajne, njezin naizgled savršeni svijet počinje se rušiti nevjerojatnom brzinom. Istovremeno, Elen se trudi odoljeti muškaracu koji je posve neočekivano ušao u njezin život.

Neopisivo sam uživala u priči o Elen i Glavašu. Očekivala sam lagano i zabavno štivo, no dobila sam puno više od očekivanog.

Roman je jako zanimljiv, napet, prepun neočekivanih obrata. Stalno se nešto događa i samim time se knjiga teško ispušta iz ruku. Veselila sam se svakom slobodnom trenutku kako bih joj se vratila.

Elen nije ni slutila da je njezin sretan i miran život zapravo jedna velika laž. A kada se klupko tajni počne odmotavati, shvatit će da je izdana i izigrana na najgori mogući način i to od onih od kojih to nikada ne bi očekivala. A isto tako, u njezin život ulazi muškarac o kojem je do tada mogla samo maštati. Naime, Elen je velika obožavateljica vaterpola, a posebno kluba “Ajkule”. Prati svaku njihovu utakmicu i o njima zna sve, a najviše upravo o Glavašu. Ni jedno ni drugo nisu mogli ni sanjati koliko daleko će ih odvesti samo jedan susret i jedan pogled, ali i koliko prepreka će se naći na njihovom putu do sreće.

Ja sam doista oduševljena. Ovaj roman u meni je probudio toliko puno različitih emocija. Ljutila sam se i živcirala, neke stvari su me iznenadile i šokirale, veselila sam se i navijala za Elen i Glavaša, a neki dijelovi su me i dirnuli. Ovdje doista ima svega, ali u idealnoj mjeri. Preporučujem od srca.

“Kako je čovjeku ponekad potrebno samo malo da bi bio sretan. Neke sitnice koje ga mogu natjerati da zaboravi na sve nedaće s kojima se bori.”

“Uživam u ovoj ljubavi koju osjećam kroz svaku poru i nema šanse da dozvolim da ostanem bez nje, jer ovo je ljubav kakva se rijetko kad doživi, a ja sam imala tu sreću da sam ju dobila, a i da ju živim.”