IK Profigraf

JUŽINA U GLAVI

BLOGER: Oružje od slova

 

𝑨𝒖𝒕𝒐𝒓 ; 𝑆𝑎š𝑎 𝐽𝑎𝑘š𝑖ć
𝑲𝒏𝒋𝒊𝒈𝒂 ; 𝐽𝑢ž𝑖𝑛𝑎 𝑢 𝑔𝑙𝑎𝑣𝑖
𝑵𝒂𝒌𝒍𝒂𝒅𝒏𝒊𝒌 ; 𝑃𝑟𝑜𝑓&𝐺𝑟𝑎𝑓
𝑰𝒛𝒅𝒂𝒏𝒂 ; 2023. 𝑔𝑜𝑑𝑖𝑛𝑎
𝑺𝒕𝒓𝒂𝒏𝒊𝒄𝒂 ; 360 𝑠𝑡𝑟𝑎𝑛𝑖𝑐𝑎
🖊 Da li se može dvoje ljudi zaljubiti samo dopisujući se preko mailova?
Ili će to ostati samo virtualno prijateljstvo?
💻 Ante Bašić prijavljuje se putem maila na kongres za medije i u žurbi zamijeni jedno slovo, ni ne sluteći svoju pogrešku, dobiva povratni mail od Katarine.
Odmah ga je zaintrigirala sa svojim povratni mailom te su nastavili dopisivanje.
Ali Ante nije znao da je Katarina udana i to je između njih stvorilo razmirice, ali nije tako sve bajno s njene strane.
Nakon mjesecima dopisivanja odluče se upoznati, ali Katarina koja voli previše analizirati bojala se da mu se neće svidjeti u živo, jer ona nije bila lijepa ( tako je ona mislila o sebi).
“𝘗𝘢 𝘵𝘰 𝘫𝘦 𝘵𝘷𝘰𝘫 𝘮𝘰𝘥𝘶𝘴 𝘰𝘱𝘦𝘳𝘢𝘯𝘥𝘪. 𝘒𝘢𝘥 𝘫𝘦 𝘱𝘢𝘯𝘪𝘬𝘢, 𝘰𝘵𝘱𝘪𝘭𝘪š 𝘮𝘦 𝘯𝘢 𝘥𝘷𝘢 – 𝘵𝘳𝘪 𝘵𝘫𝘦𝘥𝘯𝘢. 𝘕𝘪 𝘱𝘳𝘷𝘪, 𝘢 𝘰č𝘪𝘵𝘰 𝘯𝘪 𝘻𝘢𝘥𝘯𝘫𝘪 𝘱𝘶𝘵. 𝘕𝘦 𝘣𝘳𝘪𝘯𝘪, 𝘯𝘢𝘷𝘪𝘬𝘢𝘰 𝘴𝘢𝘮. Č𝘦𝘬𝘢𝘵 ć𝘶.”
💻 Hoće li i u živo kliknuti, jer preko mailova već su bili zaljubljeni jedan u drugoga, ili je stvarnost ipak drugačija od virtualnog svijeta?
🖊 Moram priznati da ovakav stil pisanja, u mailovima, nisam još čitala i bilo mi je baš zabavno, pogotovo jer me podsjeća na današnji svijet koji se vrti sve oko virtualnih stvari.
Iako je Ante bio strpljiv s Katarinom, koja je meni ponekad išla na živce s svojim analizama, panikama, ali ne mogu joj zamjeriti jer me podsjeća na mene.
Knjiga se lako čita, šaljiva je iako mi je žao što se i pred kraj nastavilo pisati u mailovima, ali kako je priča počela tako je i završila – pisanjem.
Nemojte kao ja preskakati buce od knjiga, jer na kraju ispadne da su takve najbolje.
“𝘑𝘰𝘫, 𝘯𝘢𝘫𝘥𝘳𝘢ž𝘢, 𝘫𝘰𝘫.
𝘑𝘢 𝘴𝘢𝘮 𝘪𝘥𝘪𝘰𝘵, 𝘰𝘱𝘦𝘵. 𝘖𝘱𝘳𝘰𝘴𝘵𝘪 𝘮𝘪, 𝘰𝘱𝘦𝘵.
𝘓𝘫𝘶𝘵𝘪š 𝘴𝘦? 𝘕𝘦𝘮𝘰𝘫 𝘴𝘦 𝘭𝘫𝘶𝘵𝘪𝘵𝘪. 𝘔𝘰𝘭𝘪𝘮 𝘵𝘦. 𝘑𝘢𝘬𝘰 𝘵𝘦 𝘷𝘰𝘭𝘪𝘮, 𝘻𝘢𝘵𝘰 𝘴𝘦 𝘱𝘰𝘯𝘢š𝘢𝘮 𝘬𝘢𝘰 𝘪𝘥𝘪𝘰𝘵.”