IK Profigraf

ZVIJEZDA PADALICA

BLOGER: Oružje od slova

 

𝑨𝒖𝒕𝒐𝒓 ; 𝑆𝑎š𝑎 𝐽𝑎𝑘š𝑖ć
𝑲𝒏𝒋𝒊𝒈𝒂 ; 𝑍𝑣𝑖𝑗𝑒𝑧𝑑𝑎 𝑝𝑎𝑑𝑎𝑙𝑖𝑐𝑎
𝑵𝒂𝒌𝒍𝒂𝒅𝒏𝒊𝒌 ; 𝑃𝑟𝑜𝑓&𝐺𝑟𝑎𝑓
𝑰𝒛𝒅𝒂𝒏𝒂 ; 2024. 𝑔𝑜𝑑𝑖𝑛𝑎
𝑺𝒕𝒓𝒂𝒏𝒊𝒄𝒂 ; 282 𝑠𝑡𝑟𝑎𝑛𝑖𝑐𝑎

⭐️ Urednik ju je ulovio nespremnu i rekao da mora odraditi intervju s poznatim nogometašem, ali Tesa Tardić nije pratila sport ni sportske novosti, te je jako malo znala išta o poznatom Ivanu Lukić.
Sjedila je u poznatom restoranu i čekala ga, kada ga je ugledala nije bila spremna na to da će ju osvojiti samo sa svojom pojavom, a poslije glasom.
Iako si uporno u glavi govorila da je on oženjen, ona se nije mogla oduprijeti njegovim manirima, glasom, mirisom, njemu cijelom.

“𝘛𝘦𝘴𝘢, 𝘴𝘬𝘶𝘭𝘪𝘳𝘢𝘫 𝘴𝘦. 𝘛𝘪 𝘴𝘪 – 𝘯𝘶𝘭𝘢. 𝘕𝘪š𝘵𝘢. 𝘕𝘪𝘴𝘪 𝘯𝘪 𝘻𝘳𝘯𝘤𝘦 𝘱𝘳𝘢š𝘪𝘯𝘦 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘯𝘫𝘦𝘨𝘰𝘷𝘦 𝘤𝘪𝘱𝘦𝘭𝘦. 𝘕𝘦𝘮𝘢š 𝘢𝘮𝘢 𝘣𝘢š 𝘯𝘪𝘬𝘢𝘬𝘷𝘢 𝘱𝘳𝘢𝘷𝘢 𝘰𝘴𝘫𝘦ć𝘢𝘵𝘪 𝘴𝘦 𝘵𝘢𝘬𝘰.”

⭐️ Iako je njegov brak odavno propao i čeka da se napokon razvede, ni Tesa ni Ivan ne mogu jedno bez drugoga, jednostavno je to bila ljubav na prvi pogled kao iz filmova.
Odlučili su pričekati da se i službeno razvede i da budu zajedno, ali sve im teže pada sakrivanje da osjećaju nešto jedan prema drugome, laži koje izgovaraju drugima da nisu zajedno, a sve to nosi i svoj teret.

“𝘑𝘢 𝘴𝘢𝘮 𝘰𝘥 𝘫𝘶č𝘦𝘳 𝘶 𝘷𝘦𝘻𝘪 𝘴 𝘵𝘰𝘣𝘰𝘮, 𝘢 𝘵𝘪 𝘮𝘦𝘯𝘪 𝘫𝘢𝘷𝘪 𝘬𝘢𝘥 𝘣𝘶𝘥𝘦š 𝘣𝘪𝘭𝘢 𝘴𝘱𝘳𝘦𝘮𝘯𝘢 𝘣𝘪𝘵𝘪 𝘶 𝘷𝘦𝘻𝘪 𝘴𝘢 𝘮𝘯𝘰𝘮, 𝘬𝘢ž𝘦 𝘴𝘮𝘪𝘳𝘦𝘯𝘰 𝘪 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘯𝘰, 𝘢 𝘫𝘢 𝘴𝘦 𝘱𝘳𝘢𝘴𝘯𝘦𝘮 𝘴𝘮𝘪𝘫𝘢𝘵𝘪.”

🖊 Priznat ću da mi je ovo najbolja knjiga od Saše koju sam pročitala, em sam se nasmijala Tesi i Ivanu, njihovim nadimcima, igricama i svim ostalima, jedino što malo pretjeraju s aktivnostima u krevetu, em što je priča jako realna.
Autorica je predivno opisala kako doživjeti ljubav, obitelj, povezanost, te mi je drago što nema nikakve veče tragedije i što je sve išlo onako kako bi trebalo ići.
Kada sam pročitala epilog baš me raznježilo što su se njih dvoje odlučili na velike korake, koje vam ne želim otkriti, ali vjerujem da će i vas dirnuti u srce.
Hvala Saša što si ovu priču tiskala i što sam je imala priliku pročitati, jer sam stvarno uživala u njoj.

🖊 Svi likovi su toliko dobri, obiteljski, savršeno okarakterizirani da i sami poželite biti dio njihove zajednice, a njihova ljubav, Ivana i Tese, je nešto što se događa samo jednom u životu i ne treba je nikada pustiti.

“𝘖𝘷𝘰 ć𝘦 𝘣𝘪𝘵𝘪 𝘱𝘶𝘯𝘰 𝘵𝘦ž𝘦 𝘯𝘦𝘨𝘰 š𝘵𝘰 𝘴𝘢𝘮 𝘮𝘪𝘴𝘭𝘪𝘭𝘢. 𝘖𝘯 𝘫𝘦 𝘵𝘶, 𝘮𝘦𝘯𝘪 𝘯𝘢𝘥𝘰𝘩𝘷𝘢𝘵 𝘳𝘶𝘬𝘦, 𝘢 𝘵𝘰𝘭𝘪𝘬𝘰 𝘥𝘢𝘭𝘦𝘬𝘰 𝘰𝘥 𝘮𝘰𝘨 𝘥𝘰𝘴𝘦𝘨𝘢.
𝘔𝘶č𝘦𝘯𝘫𝘦. 𝘖𝘷𝘰 𝘫𝘦 𝘮𝘶č𝘦𝘯𝘫𝘦.”