IK Profigraf

LJUBAV NE PITA ZA GODINE

BLOGER: P.S.I love books

 

LJUBAV NE PITA ZA GODINE

Zbirka više autora
Prof&Graf

Moja ocjena: 5/5

Nedavno nam je zahvaljujući izdavačkoj kući Prof&Graf stigla još jedna odlična zbirka kratkih priča. Moram priznati da sam doista zavoljela ove zbirke. No, najviše ih volim ostaviti za one dane kada baš i nemam puno slobodnog vremena ili previše koncentracije.

Sve prethodne zbirke su mi bile odlične, ali moram priznati da mi je ovo jedna od najdražih.
Priče su ljubavne tematike, ali ovoga puta u njima imamo likove između kojih je velika razlika u godinama ili je riječ o likovima zrelije dobi. To je ono što je mene posebno oduševilo.

Imamo petnaest priča koje nam donosi petnaest različitih autora. Kao i uvijek, imamo one dobro poznate autore koji već imaju tiskane knjige, ali i neka potpuno nova imena.

Priče su doista raznolike. Sve su jako zanimljive i uglavnom su zabavne i simpatične, a imamo i priče koje su nježne i dirljive. Neke od njih bile su mi pravo iznenađenje jer su mi donijele nešto posve neočekivano i drukčije. Kao i uvijek, i u ovoj zbirci sam neke likove zavoljela u tolikoj mjeri da bih voljela još čitati o njima.

Svakako vam preporučujem ovu odličnu zbirku priča, a ja se veselim sljedećoj.

“… on je sve to prihvatio kao da je potpuno nevidljivo i gledao me kao ono što zapravo i jesam. Živo biće, žena koja ide kroz život noseći se s poteškoćama, koje joj je taj isti život servirao, najbolje što zna.” – Crvena boja ljubavi, Senka Ilić

“Kriste, te oči. Želim gledati te oči svaki dan kada se probudim i svaku večer prije nego zaspim. I sve druge trenutke u danu između ta dva.” – Nemoguća oklada, Kate Cook