IK Profigraf

IZA ZAVJESA

BLOGER: P.S. love books

 

IZA ZAVJESA

Senka Ilić
Prof&Graf

Moja ocjena: 5/5

Nikolina je plesna zvijezda predstave “Eliza” i ta bi joj predstava trebala donijeti dugoočekivani uspjeh, zvjezdani status koji je zbog uloženog truda i rada itekako zaslužila. No skoro pred samu premijeru predstave, njezin plesni partner Petar slomi nogu u prometnoj nesreći, a redatelj kao njegovu zamjenu pozove ni više ni manje nego Kostadina, njezinu nikad prežaljenu ljubav.
Kostadin ju je ostavio prije pet godina, kada je napustio Osijek i odlučio nastaviti ispunjavati svoje snove u Los Angelesu.

Nikolina je očajna i bijesna zbog njegovog povratka, no Kostadin je spreman učiniti apsolutno sve kako bi se odužio djevojci koju je povrijedio te plesnom klubu koji je zaslužan za njegov uspjeh.
Što će sve donijeti njihov ponovni susret, saznajte čitajući.

Odličan roman. Uživala sam u potpunosti.
Ova priča nam donosi puno strastvenih plesnih koraka, humora i odlične, jako zanimljive likove.

Moram priznati da mi je ovdje puno draži glavni ženski lik od muškog. Kosta mi nije bio osobito drag na početku, no kasnije sam ipak malo promijenila mišljenje zbog svega što je učinio za Nikolinu. Ali, zato me Nikolina oduševila. Divna je, draga, marljiva i inteligentna žena. Teško se oporavila nakon Kostinog odlaska i slomljenog srca, stoga niti malo ne čudi njezina reakcija na njegov povratak sada kada je posložila svoj život i toliko toga postigla vlastitim trudom i radom.
Sporedni likovi su također jako zanimljivi. Posebno me oduševio Petar. Pokazao se kao prijatelj kakav se teško pronalazi.

Humor mi je veliki plus u ovoj priči. Na puno toga sam se pošteno nasmijala. Također, jako mi se sviđa način na koji je autorica dočarala njihovu veliku ljubav prema plesu i približila nam cijeli taj svijet.

“Iza zavjesa” je jedno doista lijepo, lagano, zanimljivo, zabavno, simpatično i duhovito štivo.
Od srca preporučujem svim ljubiteljima romantičnih komedija.

“Sve je bilo bjelina, a onda su se u jedan tren u tu bjelinu izlile boje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. I svaka boja bila je nijansa boje njegovih očiju.”

“Ne trudi se mijenjati sudbinu. Nama je suđeno da budemo skupa, da budemo veliki, da ostavimo trag u svijetu.”