IK Profigraf

IZA ZAVJESA

BLOGER: Oružje od slova

 

𝑨𝒖𝒕𝒐𝒓 ; 𝑆𝑒𝑛𝑘𝑎 𝐼𝑙𝑖ć
𝑲𝒏𝒋𝒊𝒈𝒂 ; 𝐼𝑧𝑎 𝑧𝑎𝑣𝑗𝑒𝑠𝑎
𝑵𝒂𝒌𝒍𝒂𝒅𝒏𝒊𝒌 ; 𝑃𝑟𝑜𝑓&𝐺𝑟𝑎𝑓
𝑰𝒛𝒅𝒂𝒏𝒂 ; 2024. 𝑔𝑜𝑑𝑖𝑛𝑎
𝑺𝒕𝒓𝒂𝒏𝒊𝒄𝒂 ; 204 𝑠𝑡𝑟𝑎𝑛𝑖𝑐𝑎

💃 Nikolina je prolila suze i krv da bi bila idealna plesačica za predstavu “Eliza”, ali kada joj jave da joj je partner imao automobilsku nesreću i da neće moći plesati s njom, osjetila se kao da je dobila šamar, ali to nije sve, kada joj kažu tko joj je novi partner, htjela je nestati, jer s njegovim dolaskom, ruše se svi snovi i nadanja da će ona postati slavna.

“𝘛𝘢 𝘮𝘦 𝘱𝘳𝘦𝘥𝘴𝘵𝘢𝘷𝘢 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘢𝘭𝘢 𝘷𝘪𝘯𝘶𝘵𝘪 𝘷𝘪𝘴𝘰𝘬𝘰, 𝘥𝘢 𝘮𝘪 𝘬𝘢𝘳𝘪𝘫𝘦𝘳𝘢 𝘰𝘥𝘭𝘦𝘵𝘪 𝘶 𝘯𝘦𝘣𝘰, 𝘢 𝘴𝘢𝘥 ć𝘦 𝘴𝘷𝘦 𝘰č𝘪 𝘣𝘪𝘵𝘪 𝘶𝘴𝘮𝘫𝘦𝘳𝘦𝘯𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘰 𝘯𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘬𝘭𝘦𝘵𝘰𝘨 𝘒𝘰𝘴𝘵𝘢𝘥𝘪𝘯𝘢 𝘔𝘳š𝘪ć𝘢, 𝘮𝘦𝘯𝘦 𝘯𝘪𝘵𝘬𝘰 𝘯𝘦ć𝘦 𝘯𝘪 𝘱𝘳𝘪𝘮𝘪𝘫𝘦𝘵𝘪𝘵𝘪.”

💃 Kada je otišao iz Hrvatske u Ameriku da ostvari svoj san, što i je, mislio je da će je zaboraviti, mogao je imati curu koju god je htio, ali ni jedna nije bila kao ona.
Kada je dobio poziv od svog bivšeg profesora da im pomogne u nevolji, te da ona pleše u glavnoj ulozi, Kostadin se nije dvoumio, iste sekunde je pristao da igra glavnu mušku ulogu u predstavi.
Ostavio ju je prije par godina kao govno na cesti, ostavio ju je iako je znao da ju je povrijedio kao nitko do sada, a ovo je prilika da joj se iskupi, a možda i za nešto više.

“- 𝘐 𝘒𝘳𝘤𝘬𝘰𝘷𝘪ć𝘶… 𝘚𝘢𝘮𝘰 𝘥𝘢 𝘶đ𝘦 𝘶 𝘻𝘢𝘱𝘪𝘴𝘯𝘪𝘬 𝘥𝘢 𝘰𝘷𝘰 č𝘪𝘯𝘪𝘮 𝘴𝘢𝘮𝘰 𝘻𝘣𝘰𝘨 𝘯𝘫𝘦, 𝘫𝘢𝘴𝘯𝘰?!
– 𝘑𝘢𝘴𝘯𝘰, 𝘒𝘰𝘴𝘵𝘢. 𝘝𝘪𝘥𝘪𝘮𝘰 𝘴𝘦 𝘶𝘴𝘬𝘰𝘳𝘰.
𝘉𝘢𝘤𝘪𝘮 𝘮𝘰𝘣𝘪𝘵𝘳𝘭 𝘯𝘢 𝘴𝘵𝘰𝘭, 𝘱𝘢 𝘱𝘰𝘬𝘳𝘪𝘫𝘦𝘮 𝘭𝘪𝘤𝘦 𝘳𝘶𝘬𝘢𝘮𝘢. 𝘈𝘬𝘰 𝘰𝘷𝘰 𝘯𝘪𝘫𝘦 𝘯𝘦𝘬𝘪 𝘻𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘶𝘥𝘣𝘪𝘯𝘦, 𝘫𝘢 𝘯𝘦 𝘻𝘯𝘢𝘮 š𝘵𝘰 𝘫𝘦.”

💃 Nikolina se borila u sebi da ne podlegne ponovo pred njegovom ljubavi, štoviše zamolila je prijatelja da joj glumi dečka, ali sve teže joj je išlo, jer dok su plesali oboje su se sjećali dana kada su bili par.
Iako se Kostadin trudio da se ispriča i ispravi stvari, Nikolina mu nije lako popuštala.
Hoće li ipak ljubav pobijediti ili će se ponovo njih dvoje okrenuti svome svijetu, morate otkriti sami.

” – 𝘈𝘭𝘪 𝘵𝘰 𝘫𝘦 𝘪𝘴𝘵𝘪𝘯𝘢, 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘯 𝘴𝘢𝘮. 𝘋𝘢 𝘮𝘦 𝘯𝘦 𝘷𝘰𝘭𝘪š 𝘯𝘦 𝘣𝘪 𝘮𝘰𝘨𝘭𝘢 𝘵𝘢𝘬𝘰 𝘯𝘢𝘨𝘭𝘰 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘶𝘥𝘪𝘵𝘪 𝘮𝘰𝘫𝘶 𝘭𝘫𝘶𝘣𝘢𝘷 𝘱𝘳𝘦𝘮𝘢 𝘵𝘦𝘣𝘪. 𝘓𝘫𝘶𝘣𝘢𝘷 𝘬𝘰𝘫𝘶 𝘴𝘢𝘮 𝘶𝘴𝘱𝘢𝘷𝘢𝘰 𝘪 𝘻𝘢𝘬𝘰𝘱𝘢𝘰, 𝘴𝘢𝘮𝘰 𝘴𝘪 𝘫𝘦𝘥𝘯𝘪𝘮 𝘥𝘰𝘥𝘪𝘳𝘰𝘮 𝘶𝘴𝘬𝘳𝘴𝘯𝘶𝘭𝘢.”

🖊 Zbog privatne situacije, trebalo mi je vremena da počnem čitati i da ovu knjigu pročitam do kraja; priča je o mladom paru koji zajedno plešu, ali su i zajedno, te on odlazi u Ameriku za svojim snovima, a nju ostavlja bez imalo savjesti.
Njihov ponovni susret otvara stare rane, ali i sjećanja, roman se lako čita, nema previše zavrzlame što ja volim, ali moram priznati da mi se rječnik nije baš dopao, tj psovke.
Nemojte me krivo shvatiti, nisam ja sad neka tamo fina dama pa da ne psujem ili tako nešto, ali nekako mi u ovoj priči o plesnom paru toga ima previše.
Nadam se da mi autorica moje iskreno mišljenje neće uzeti za zlo, ali bez obzira uživala sam u priči, jer me zaista zanimalo hoće li ne kraju uspjeti savladati sve prepreke.

“- 𝘝𝘰𝘭𝘪𝘰 𝘣𝘪𝘩 𝘥𝘢 𝘮𝘰𝘨𝘶 𝘶𝘻𝘦𝘵𝘪 𝘴𝘷𝘦 𝘵𝘰 𝘷𝘳𝘪𝘫𝘦𝘮𝘦 𝘵𝘷𝘰𝘫𝘦 𝘣𝘰𝘭𝘪 𝘪 𝘰𝘣𝘳𝘪𝘴𝘢𝘵𝘪 𝘨𝘢, 𝘢𝘭𝘪 𝘯𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘶.”