IK Profigraf

ISPOD VALOVA STRASTI

BLOGER: Oružje od slova

 

𝑨𝒖𝒕𝒐𝒓 ; 𝑀𝑎𝑟𝑡𝑖𝑛𝑎 𝐷𝑢𝑣𝑛𝑗𝑎𝑘
𝑲𝒏𝒋𝒊𝒈𝒂 ; 𝐼𝑠𝑝𝑜𝑑 𝑣𝑎𝑙𝑜𝑣𝑎 𝑠𝑡𝑟𝑎𝑠𝑡𝑖
𝑵𝒂𝒌𝒍𝒂𝒅𝒏𝒊𝒌 ; 𝑃𝑟𝑜𝑓&𝐺𝑟𝑎𝑓
𝑰𝒛𝒅𝒂𝒏𝒂 ; 2023. 𝑔𝑜𝑑𝑖𝑛𝑎
𝑺𝒕𝒓𝒂𝒏𝒊𝒄𝒂 ; 234 𝑠𝑡𝑟𝑎𝑛𝑖𝑐𝑎

🏊‍♂️ Elen živi savršen život, ima odličan posao, zaručnika koji je san snova, između njih ljubav cvijeta na sve strane.
Sve je onako kako treba biti.
A najviše voli pratiti sport i to ne bilo koji, nego vaterpolo, zna svakog igrača, svaku njihovu igru, a najviše zna sve o slavnom Kristijanu Glavašu.

“𝘔𝘪𝘴𝘭𝘪 𝘮𝘪 𝘴𝘢𝘥𝘢 𝘱𝘳𝘦𝘬𝘪𝘯𝘦 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘵𝘰𝘳 𝘬𝘰𝘫𝘪 𝘬𝘳𝘪𝘬𝘯𝘦 𝘎𝘭𝘢𝘷𝘢š𝘦𝘷𝘰 𝘪𝘮𝘦 𝘵𝘢𝘬𝘰 𝘥𝘢 𝘮𝘦 𝘴𝘷𝘦 𝘵𝘳𝘯𝘤𝘪 𝘱𝘳𝘰đ𝘶. 𝘚𝘷𝘪 𝘴𝘶 𝘮𝘦𝘯𝘪 𝘷𝘢𝘵𝘦𝘳𝘱𝘰𝘭𝘪𝘴𝘵𝘪 𝘯𝘢𝘱𝘦𝘵𝘪 𝘢𝘭𝘪 𝘵𝘢𝘫 𝘎𝘭𝘢𝘷𝘢š 𝘫𝘦 𝘯𝘦š𝘵𝘰 𝘯𝘦𝘷𝘪đ𝘦𝘯𝘰.”

🏊‍♂️ U samo jednoj sekundi sve se promijenilo, Elena je počela sumnjati u sve; u svog zaručnika, u svoju ljubav prema njemu, u njega i njegovu ljubav… a još uz to Glavaš joj nije dao mira, ugnijezdio se u njene misli kroz samo jedan pogled, jednu riječ, jedan dodir.
Sumnja u zaručnika sve ju je više izjedala, sve ju je više kopkala, i tek sada nakon pet godina vidjela je kristalnim očima.

“𝘕𝘪𝘬𝘢𝘬𝘰 𝘮𝘶 𝘯𝘪𝘫𝘦 𝘱𝘰š𝘭𝘰 𝘻𝘢 𝘳𝘶𝘬𝘰𝘮 𝘥𝘢 𝘮𝘦 𝘥𝘰 𝘬𝘳𝘢𝘫𝘢 𝘯𝘢𝘩𝘳𝘢𝘯𝘪 𝘴𝘷𝘰𝘫𝘰𝘮 𝘭𝘫𝘶𝘣𝘢𝘷𝘭𝘫𝘶. 𝘋𝘢 𝘣𝘶𝘥𝘦𝘮 𝘶 𝘱𝘰𝘵𝘱𝘶𝘯𝘰𝘴𝘵𝘪 𝘴𝘳𝘦𝘵𝘯𝘢 𝘪 𝘴𝘱𝘰𝘬𝘰𝘫𝘯𝘢 𝘶 𝘯𝘫𝘦𝘨𝘰𝘷𝘰𝘮 𝘯𝘢𝘳𝘶č𝘫𝘶. 𝘕𝘦š𝘵𝘰 𝘫𝘦 𝘶𝘷𝘪𝘫𝘦𝘬 𝘯𝘦𝘥𝘰𝘴𝘵𝘢𝘫𝘢𝘭𝘰, 𝘢 𝘫𝘢 𝘴𝘢𝘮 𝘵𝘰𝘨𝘢 𝘵𝘦𝘬 𝘴𝘢𝘥𝘢 𝘱𝘰𝘴𝘵𝘢𝘭𝘢 𝘴𝘷𝘫𝘦𝘴𝘯𝘢.
𝘛𝘦𝘬 𝘴𝘢𝘥𝘢!”

🖊 Njezin život raspao se u samo jednom treptaju; dok se s jedne strane raspadao, s druge strane zapela je za oko slavnom vaterpolisti.. ali tu prepreke ne prestaju, od još više tajni, do izdaja njenih najbližih, do iznenadne smrti.
Napadali su je sa svih strana, ali kada bi god ona pala, on bi je podigao sa svojom ljubavi.

🖊 Kada sam primila ovaj roman u ruke nisam ga mogla ispustiti, čitala sam do jedan ujutro, ja majka s dvoje male djece koji su kao tornada, nisam mogla ispustiti knjigu iz ruke.
Od samog početka je napeta i drži vas prikovanim za stranice, čak u trenutku kada je otkrila da je njen život lažan, uhvatila sam se da grizem nokte koliko sam bila u šoku, ali i udubljena u priču.
Taman kada mislite da je sve sjelo na svoje mjesto, Martina nas iznenadi s još jednim preokretom, još jednom spoznajom koja šokira.
Moram priznati da mi je ovo najbolja knjiga od autorice, te da mi je žao kada sam došla do zadnje rečenice, jer uživala sam u priči o Eleni i Glavašu.
Vjerujem da će te uživati u knjizi, ali budite spremni na takve preokrete o kojima niste ni slutili, jer ni u jednom trenutku ne može se predvidjeti što je sljedeće, a to volim najviše, kada je nepredvidljivo i od prve stranice me drži prikovanu.

“𝘒𝘢𝘬𝘰 𝘴𝘦 𝘫𝘦𝘥𝘢𝘯 𝘴𝘵𝘢𝘭𝘰ž𝘦𝘯 𝘪 𝘮𝘪𝘳𝘢𝘯 ž𝘪𝘷𝘰𝘵 𝘮𝘰ž𝘦 𝘱𝘳𝘦𝘵𝘷𝘰𝘳𝘪𝘵𝘪 𝘶 č𝘪𝘴𝘵𝘶 𝘬𝘢𝘵𝘢𝘴𝘵𝘳𝘰𝘧𝘶, 𝘯𝘪č𝘪𝘮 𝘪𝘻𝘢𝘻𝘷𝘢𝘯 𝘪 𝘯𝘢 𝘱𝘳𝘦𝘱𝘢𝘥?
𝘒𝘢𝘬𝘰 𝘥𝘢 𝘴𝘦 𝘯𝘰𝘴𝘪𝘮 𝘴𝘢 𝘴𝘷𝘪𝘮 𝘰𝘷𝘪𝘮 𝘴𝘪𝘵𝘶𝘢𝘤𝘪𝘫𝘢𝘮𝘢 𝘬𝘰𝘫𝘦 𝘴𝘶 𝘮𝘪 𝘥𝘰 𝘥𝘢𝘯𝘢𝘴 𝘣𝘪𝘭𝘦 𝘵𝘢𝘣𝘶 𝘵𝘦𝘮𝘢? ”

Martina D.
Prof&Graf