IK Profigraf

TROJE NAS JE

BLOGER: Knjižničarka

 

Pokušaj – Prvi dio trilogije Troje nas je
Kate Cooks

Leon je već šest godina u monogamnoj vezi s Gabrijelom, ali žudi za nečim, žudi za promjenom, za nekom ženom. Kad igrom slučaja sretne Barbaru, odmah zna da je ona ta, žena od koje želi sve.
Ali jedini problem koji ga muči je kako sve to reći Gabrijelu, kako ih upoznati i kako će Barbara prihvatiti činjenicu da je on u vezi i to s muškarcem.Barbara ne može zamisliti trojac, a kamoli ideju da i sama uđe u takvu vezu.
Ali Leonu je tako teško odoljeti, a kako je ona širokih pogleda na svijet odlučuje razmotriti tu ideju….

“Moram ovo odigrati dobro. Moram ju navesti da mi da šansu da me upozna barem djelomično prije nego sazna istinu o meni, i moram ju navesti da me vidi kao nekoga tko joj može pružiti toliko toga za čim žudi, i toliko toga za što sada možda i nije u potpunosti svjesna da treba, i to se mora dogoditi prije nego shvati s čime ima posla kad sam ja u pitanju.”

Huuhh…… Uopće nisam očekivala ovakav razvoj događaja, prvenstveno stoga što nisam ni pročitala sami sinopsis, pa nisam ni znala o kakvom je trojcu riječ.

Ali radnja i likovi u romanu prilično su me iznenadili, autorica je vrlo uspješno uspjela prikazati sve njihove nedoumice, probleme i osjećaje, da sam s nestrpljenjem okretala svaku sljedeću stranicu.

Biseksualnost….mislim da je još uvijek tema o kojoj se na našem području ne govori i zbog toga skidam kapu autorici što se odvažila u jednu takvu avanturu pisanja o toj temi. Bravo!
A Vama koji volite ljubavne romane svakako preporučujem ovaj, jer njihov seksualni izbor neće nimalo utjecati na vaše zanimanje.
Uživat ćete u ovoj lijepoj i pristojnoj ljubavnoj priči, s nestrpljenjem iščekujući sljedeći nastavak.

Ne mogu ni zamisliti što nas čeka u sljedećem nastavku. Jedva čekam!

“….ne mogu poreći ni činjenicu da me sve ovo i dalje pomalo plaši. Leon je već u vezi, koja traje šest godina i koliko god on naglašava da smo Gabrijel i ja u istoj poziciji, ja se ne osjećam tako.”

Izdavač Prof&Graf