IK Profigraf

ŠKORPION

BLOGER: Oružje od slova

 

𝑨𝒖𝒕𝒐𝒓 ; 𝐷𝑎𝑟𝑦𝑎 𝑁𝑜𝑒𝑙 𝑀𝑎𝑠𝑜𝑛
𝑲𝒏𝒋𝒊𝒈𝒂 ; Š𝑘𝑜𝑟𝑝𝑖𝑜𝑛
𝑵𝒂𝒌𝒍𝒂𝒅𝒏𝒊𝒌 ; 𝑃𝑟𝑜𝑓&𝐺𝑟𝑎𝑓
𝑰𝒛𝒅𝒂𝒏𝒂 ; 2023. 𝑔𝑜𝑑𝑖𝑛𝑎
𝑺𝒕𝒓𝒂𝒏𝒊𝒄𝒂 ; 258 𝑠𝑡𝑟𝑎𝑛𝑖𝑐𝑎

🦂 Dobila je priliku svog života, da bude arhitektica kompaniji Wallace, to bi joj donijelo bolji položaj na poslu, ali veću plaču s kojom bi mogla pomoći beskućnicima u skloništu gdje je volontirala.
Iako ju je rođakinja Veronica upozoravala da je ta obitelj poznata po mafijaškim poslovima, da su opasni, Sophia nije za to htjela čuti, trebao joj je novac za sklonište, a i nije htjela razočarati svog šefa.
Kada je došla ispred goleme građevine, tj. neboderom gdje se nalazio ured od gospodina Wallace, osjetila je da ovo i ne bude baš išlo glatko.
Dok je čekala da ju pozovu u ured od Wallacea, igrom slučaja dogodio joj se susret s tajanstvenim, prezgodnim, neodoljivim muškarcem.
Na prvi pogled osjetila je nešto, možda ljubav na prvi pogled, nije ni sama znala, ali je znala da bi i dušu vragu prodala da bude s tim muškarcem, ali uskoro se morala pojaviti u uredu i čim je kročila unutra, baš taj poznati, nadobudni Wallace u njoj je probudio odbojnost i strah, a i dalje joj iz glave nije izlazio tajanstveni muškarac.

“𝘖𝘥𝘫𝘦𝘥𝘯𝘰𝘮 𝘱𝘰𝘴𝘵𝘢𝘯𝘦𝘮 𝘴𝘷𝘫𝘦𝘴𝘯𝘢 𝘥𝘢 𝘴𝘢𝘮 ž𝘦𝘴𝘵𝘰𝘬𝘰 𝘻𝘢𝘨𝘭𝘪𝘣𝘪𝘭𝘢, 𝘫𝘦𝘳 𝘣𝘪𝘩 𝘰𝘷𝘰𝘨 𝘵𝘳𝘦𝘯𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘢𝘭𝘢 𝘥𝘶š𝘶 𝘷𝘳𝘢𝘨𝘶 𝘴𝘢𝘮𝘰 𝘥𝘢 𝘨𝘢 𝘱𝘰𝘯𝘰𝘷𝘰 𝘴𝘳𝘦𝘵𝘯𝘦𝘮.”

🦂 Bila je njegova propast, kazna, njegova ljubav života, iako je bio svjestan da ju vjerojatno nikada neće imati, nije prestao sanjati o njoj.
On je bio druga vrsta mafijaša, druga strana, iako su ga se svi bojali pa čak i njegovi ljudi, duboko u sebi on je patio, krio je od svih svoju ranjenu stranu.
Štitio ju je koliko god je moga u svojoj sjeni, ali kada je čuo da će raditi za Wallacea, smračilo mu se pred očima, kada je čuo da ide prema njegovom uredu nije razmišljao ni trenutka i tamo se uputio, ni ne shvaćajući da će se susresti oči u oči sa svojom tihom patnjom, sa ženom koju voli, koja smiruje njegovu mračnu dušu, a da ona sama toga nije svjesna.
On je Škorpion koji je osvetio svoga oca, koji ima puno krvi u svojim rukama, ali za nju je spreman učiniti sve samo da je spasi od monstruma kao što je Wallace, te se odluči na rizičan potez.

“𝘗𝘳𝘷𝘰: 𝘰𝘯 𝘰𝘯𝘢𝘬𝘰 𝘮𝘳𝘢č𝘢𝘯 𝘬𝘢𝘰 𝘱𝘢𝘬𝘢𝘰 𝘪 𝘰𝘯𝘢 𝘵𝘢𝘬𝘰 𝘣𝘭𝘢𝘨𝘢 𝘪 𝘯𝘫𝘦ž𝘯𝘢 𝘯𝘪𝘬𝘢𝘥 𝘯𝘦 𝘣𝘪 𝘮𝘰𝘨𝘭𝘪 𝘻𝘢𝘷𝘳š𝘪𝘵𝘪 𝘻𝘢𝘫𝘦𝘥𝘯𝘰. 𝘛𝘰 𝘣𝘪 𝘣𝘪𝘭𝘰 𝘬𝘢𝘰 𝘥𝘢 𝘢𝘯đ𝘦𝘰 𝘻𝘢𝘷𝘰𝘭𝘪 𝘥𝘦𝘮𝘰𝘯𝘢. 𝘐 𝘥𝘳𝘶𝘨𝘰: 𝘰𝘯𝘢 č𝘢𝘬 𝘯𝘪 𝘯𝘦 𝘻𝘯𝘢 𝘥𝘢 𝘰𝘯 𝘱𝘰𝘴𝘵𝘰𝘫𝘪.”

🦂 Sophia se probudila u nepoznatom krevetu, nepoznatoj sobi s velikom glavoboljom i potpuno gola, sve što se sjeća samo je to da joj je upravo njen novi šef Wallace prijetio, tada je u sobu ušla ljupka starija gospođa Clara i rekla joj je da je napadnuta i da se njen zaručnik cijelu noć brinuo o njoj… ali problem je to što se Sophia ne sjeća taj dio života, da je zaručena, a upravo prsten na ruci joj govori da je.
Što se dogodilo, tko je taj misteriozni zaručnik kojeg se ne sjeća, morat će te otkriti sami.

“𝘉𝘭𝘢𝘨𝘰 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘮𝘪𝘫𝘦š𝘪𝘮, 𝘢 𝘰𝘯𝘥𝘢 𝘱𝘰𝘬𝘶š𝘢𝘷𝘢𝘮 𝘰𝘥𝘨𝘰𝘯𝘦𝘵𝘯𝘶𝘵𝘪 𝘵𝘬𝘰 𝘫𝘦 𝘵𝘢𝘫 𝘮𝘪𝘴𝘵𝘦𝘳𝘪𝘰𝘻𝘯𝘪 č𝘰𝘷𝘫𝘦𝘬, 𝘮𝘰𝘫 𝘻𝘢𝘳𝘶č𝘯𝘪𝘬, 𝘬𝘰𝘫𝘪 𝘮𝘦 𝘵𝘰𝘭𝘪𝘬𝘰 𝘷𝘰𝘭𝘪, 𝘬𝘰𝘫𝘪 𝘴𝘦 𝘴 𝘵𝘢𝘬𝘷𝘰𝘮 𝘭𝘫𝘶𝘣𝘢𝘷𝘭𝘫𝘶 𝘣𝘳𝘪𝘯𝘦 𝘰 𝘮𝘦𝘯𝘪 𝘬𝘢𝘰 𝘥𝘢 𝘴𝘢𝘮 𝘥𝘪𝘫𝘦𝘵𝘦, 𝘫𝘦𝘳 𝘨𝘢 𝘴𝘦 𝘯𝘦 𝘴𝘫𝘦ć𝘢𝘮.”

🖊 Od njihovog prvog susreta sve se promijenilo, ona je sanjala o njemu danima, a on o njoj godinama, zanimljivo je bilo čitati kako se Demian uz Sophiu mijenja i polako joj otkriva svoje mračne tajne, ali i svoju najveću bol.
Iako, moram priznati da mi on na prvu nije sjeo, previše mi je bio napuhan, samouvjeren, čak mi je na momente djelovao i umišljen do bola, pogotovo kada je postupio kako je morao da Sophiu zaštiti, iako znam da je morao nešto poduzeti, nekako mi je bio arogantan.

🖊 Sophia je uz sve njegove mračne tajne, krvave ruke, bila hrabra žena i donijela je odluku koju večina ne bi mogla napraviti, njihova je ljubav čarobna, ali njihove zafrkancije su bile smiješne, njihova zadirkivanja, doslovno čak igranje mačka i miša.

🖊 Priča je odlična, te sam na kraju zavoljela i Demiana, jer kako sam ga upoznavala kroz priču, tako mi je sve više rastao u očima, iako je bio ljubomoran kao pas.

🖊 Autorica je odlično prekrila pravi identitet Škorpiona i kad sam došla do djela gdje otkriva svoju pravu svrhu, ostala sam ugodno iznenađena, te mi još više narastao u očima.
“Škorpion” je druga knjiga koja je izdana u peru autorice, prva je “Tajna medaljona” koja me oduševila, te za istu možete naći osvrt na stranici.

“𝘐 𝘰𝘥𝘫𝘦𝘥𝘯𝘰𝘮 𝘮𝘦 𝘱𝘰𝘨𝘰𝘥𝘪 𝘴𝘱𝘰𝘻𝘯𝘢𝘫𝘢 𝘬𝘰𝘭𝘪𝘬𝘰 𝘴𝘢𝘮 𝘶𝘴𝘵𝘷𝘢𝘳𝘪 𝘴𝘳𝘦𝘵𝘢𝘯. 𝘉𝘪𝘭𝘰 𝘫𝘦 𝘥𝘢𝘯𝘢 𝘬𝘢𝘥 𝘯𝘪𝘴𝘢𝘮 𝘪𝘮𝘢𝘰 𝘯𝘪š𝘵𝘢, 𝘢 𝘴𝘢𝘥 𝘶ž𝘪𝘷𝘢𝘮 𝘶 𝘥𝘢𝘯𝘪𝘮𝘢 𝘬𝘢𝘥𝘢 𝘪𝘮𝘢𝘮 𝘴𝘷𝘦…”