IK Profigraf

TROJE NAS JE

BLOGER: P.S.I love books

 

TROJE NAS JE
1. DIO TRILOGIJE – POKUŠAJ

Kate Cooks
Prof&Graf

Moja ocjena: 5/5

Leon je biseksualac i već je šest godina u vezi s Gabrijelom. No, iako su sretni u vezi Leon si ne može pomoći- on silno žudi imati vezu i s nekom ženom. Nakon što jednoga dana ugleda Barbaru, ona ga odmah privuče i potpuno je siguran da je upravo ona žena kakvu je tražio.
Iako je Gabrijel znao da Leon želi imati vezu i sa ženom i podržao ga je u tome, nakon što dozna da ju je Leon doista i pronašao, više mu nije nimalo lako podržati ga, koliko god se trudio. A i sama Barbara, nakon što dozna da je Leon već u vezi i to s muškarcem, na samom početku se svim silama bori protiv te ideje, no Leonu je teško odoljeti i ipak odlučuje upustiti se u tu avanturu i probati nešto posve novo.

Što ih sve očekuje i kako će taj njihov pokušaj izgledati, saznajte čitajući.

Ovaj roman je nešto posve drukčije od svega što sam dosad čitala i moram odmah na početku priznati da nisam bila sigurna da će mi se tako nešto svidjeti. No nakon što sam krenula čitati, vrlo brzo sam shvatila da sam se bez razloga brinula, jer ovaj roman me od samog početka potpuno uvukao i nisam ga mogla prestati čitati. Definitivno je nadmašio sva moja očekivanja i u potpunosti me oduševio.

Likovi su odlični i jako zanimljivi. Najviše sam uživala prateći kako se svi troje polako mijenjaju, kako utječu jedni na druge, te kako uče jedni od drugih. Kako Barbara od nesretne i nesigurne žene polako postaje sve sigurnija u sebe i hrabrija, kako Gabrijel mijenja svoje mišljenje nakon što upozna Barbaru i kako Leon napokon shvaća što je to i kako doista izgleda prava ljubav.
Odlično mi je to što priču pratimo iz perspektive sve troje i tako imamo prilike doznati s čime se svatko od njih bori i na koji način razmišlja.

Ovaj roman je puno više od onoga što možda očekujete. Za mene je bio ogromno, jako ugodno iznenađenje. Autorici svaka čast što se odvažila i odlučila objaviti ovako nešto i tako nam donijela jako zanimljivu, napetu i emotivnu priču o troje doista divnih ljudi koji su se usudili pokušati nešto posve novo i drukčije.

Ja sam oduševljena i s nestrpljenjem iščekujem nastavak. Od srca preporučujem ljubiteljima žanra.

“Suludo je osjećati se tako već pri prvom susretu, ali kada znaš, onda znaš, nije li tako?”

“Ne trebaš osjećati krivnju jer želiš to što želiš.”

“Leon je presavršen da bi bio istinit, dakle mora postojati neka kvaka. Jednostavno mora, jer muškarci kao što je on se ne zaljubljuju u žene kao što sam ja. Možda u nekakvim filmovima ili šund romanima, ali u stvarnom životu ne.”