IK Profigraf

BEZDAN

BLOGER: Knjižničarka

Bezdan
Amelia Stewart

Bend Rockefellers upravo je dao mogućnost svojim fanovima da izaberu susret s jednim od njih. Darill Reed bio je jedini s kojim se Marylin željela uživo upoznati, ali jedan krivi potez mišem doveo joj je Zeda Ridera.

“Moja gitara je bila moja duša. Moja ljubav.”

Razočarana Marilyn ipak odlučuje dati šansu Zedu, ali kreten se ne pojavi na njihovom dogovorenom sastanku. Što drugo je mogla i očekivati od ovisnika?
Ali ona ne zna da je Zed nakon rehabilitacije čvrsto odlučio popraviti se i pružiti šansu susretu s fanovima i novom načinu života….

“Čovjek se uči dok je živ. Čak i kad ti nešto bude oduzeto, možeš početi ispočetka učeći.”

Nisu uvijek bila dobra ni sretna vremena, a i životi im se nisu razvijali na način kako su to oni željeli. Autorica je uspjela razraditi likove i njihove sudbine na vrlo jednostavan način. Svojim načinom pisanja uvlači nas u samu srž njihovih problema, a njihove osjećaje opisuje kao da su stvarni.
Priča teče glatko, dinamična je i prepuna dijaloga koji stalno drže pažnju. Priča je na momente čak vrlo emotivna, šalje nam i poruku, a to je da prošlost ostavimo gdje pripada. Preporučujem ju svim ljubiteljima romana ljubavne tematike.

“Nikad ne znaš što te sutra čeka i možda više nećeš imati vremena. Ne dozvoli da to ono uzalud prolazi. Sve se može vratiti ali izgubljeno vrijeme nikako ne.”

Bezdan je druga knjiga iz Rockefellers serijala.

Izdavač Prof&Graf