IK Profigraf

Zbirka erotskih priča “SVE NIJANSE POŽUDE”

BLOGER: P.S. I love books

 

SVE NIJANSE POŽUDE

Zbirka više autora
Prof&Graf

Za ovu odličnu zbirku priča imala sam čast napisati svoj prvi predgovor ikad, a danas ga dijelim s vama. 😊

Dragi čitatelji,

pred vama je još jedna odlična zbirka kratkih priča koja je nastala zahvaljujući još jednom fantastičnom projektu izdavačke kuće Prof&Graf.
Ova izdavačka kuća od samih početaka podržava domaće autore te daje mogućnost novim neafirmiranim autorima/autoricama da se za njih čuje. Njihovi natječaji za objavu kratke priče u zbirci već su potakli puno novih autora, koji su pisali na platformi Wattpad ili potajno, da pošalju svoje priče, a sa svakim novim natječajem javlja se sve više novih autora, što me izuzetno veseli.

Svaku zbirku kratkih priča s nestrpljenjem iščekujem, a na ovu sam posebno ponosna, jer ovoga puta sam imala priliku čitati pristigle priče prije tiskanja zbirke i sudjelovati u odabiru najbolje, te mi je pripala ogromna čast napisati ovaj predgovor.

Od autora koji su se prijavili očekivale su se priče koje ne obiluju prostim izrazima, nego se očekivala senzualnost, opisivanje žudnje, strasti, buđenje osjećaja, izazivanje emocija i intrigiranje mašte čitatelja. I doista su se svi autori toga i pridržavali. Ja im se divim jer nije ni malo lako izraziti svoje misli i osjećaje kada ste ograničeni u broju riječi, ali svi autori su se savršeno snašli i donijeli nam doista odlične priče.

Svaka priča je posebna na svoj način, a sve su potpuno različite i naziv zbirke im time savršeno pristaje, jer doista vas očekuju različite nijanse požude, strasti i osjećaja. Neke priče će vas navesti da se crvenite, zbog nekih ćete se i nasmijati. Ali u svakoj od njih ćete uživati.

Erotski romani ne predstavljaju više toliki tabu i u njima iz godine u godinu uživa sve više čitatelja. Osobno sam ih prije puno češće čitala, a moram priznati da su me ove odlične priče podsjetile na to zašto volim ovaj žanr i potakle su me da ga ponovno počnem češće čitati.

I za kraj, čestitala bih svim autoricama čije priče su se našle u zbirci “Sve nijanse požude”, a posebno autorici pobjedničke priče. Ja sam doista uživala u čitanju i moram priznati da sam pomalo ljubomorna na one koji će u njima tek uživati.

“Ovo noćas je samo degustacija. Mrvice kolača. Doći ćemo do cijele torte, obećajem ti.” – Komad kolača, Saša Jakšić

“Ništa što te čini sretnom ne može biti pogrešno.” – Gorko zadovoljstvo, Reina Reed

“Slažem se, da, sa svime što je predložio iako nisam čula ni riječ. Glas mu je dubok i njegova vibracija u mojoj spavaćoj sobi savršeno bi se odbijala od zidova, sigurna sam.” – Za sve je kriv Tvrtko, Anna H.

See less