IK Profigraf

ČITAJ, LEGA, ČITAJ! Panonski festival knjige

Panonski festival knjige kulturni je događaj posvećen književnosti, kulturi i povijesti panonske regije te njezinim velikanima.
Radi se o jedinstvenom spoju sajma i festivala knjige koji predstavlja mjesto susreta s dobrom i kvalitetnom knjigom kao i njenim autorima. Mjesto je to susreta ne samo za Osječane, već i za njihove goste iz regije pa i šire. U sklopu Festivala publika će moći uživati u predstavljanjima novih naslova, kao i u razgovorima s novim, ali i već etabliranim književnim zvijezdama Panonije. Djeca i mladi imat će prilike sudjelovati u raznim radionicama prilagođenim njihovim uzrastima.Osim bogatog programa, posjetitelji će imati priliku kupovati knjige po izuzetno atraktivnim sajamskim cijenama koje se spuštaju čak i do 70%.
Nama je kao samostalnom izlagaču pripala nam čast zastupati izdavačku kuću Lux Noctis, pa ćete tako na našem štandu moći kupiti fenomenalan roman vlasnice i autorice Matea Čvagić Prašnjak, i to po akcijskoj cijeni, a čekaju vas i neka druga iznenađenja na našem štandu!
Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.