IK Profigraf

VRTLOG

BLOGER: Oružje od slova

Amelia Stewart ; 𝑽𝑹𝑻𝑳𝑶𝑮 – 𝘙𝘰𝘤𝘬𝘦𝘧𝘦𝘭𝘭𝘦𝘳𝘴 – 𝘬𝘯𝘫𝘪𝘨𝘢 𝘱𝘳𝘷𝘢
Nakladnik ; Prof&Graf
Izdana ; 2022. godine

Scarlet je imala sve; posao, stan i dečka, ali nije ni u najgoroj noćnoj mori mogla predvidjeti što će joj “voljeni” dečko napraviti.
Nakon što ju je ostavio, uslijedio je šok za šokom; uzeo joj je sve novce s računa, otkazao najam stana i sredio otkaz na poslu.
Scarlet je ostala sama bez novaca i krovom nad glavom.
Jedina svijetla točka u ovom trenutku joj je bio najbolji prijatelj Caleb, koji joj je ponudio jedinu stvar koju je u tom trenutku mogao, a ona nije više imala ništa da bi je spriječilo da ne prihvati.

“𝘝𝘦𝘳𝘮𝘰𝘯𝘵? 𝘗𝘢 𝘵𝘰 𝘫𝘦 𝘣𝘪𝘭𝘰 𝘯𝘢 𝘥𝘳𝘶𝘨𝘰𝘮 𝘬𝘳𝘢𝘫𝘶 𝘻𝘦𝘮𝘭𝘫𝘦! 𝘖𝘱𝘦𝘵, 𝘴𝘢𝘥 𝘮𝘦 𝘰𝘷𝘥𝘫𝘦 𝘯𝘪š𝘵𝘢 𝘯𝘦 𝘻𝘢𝘥𝘳ž𝘢𝘷𝘢.
𝘛𝘳𝘦𝘣𝘢 𝘮𝘪 𝘯𝘰𝘷𝘪 𝘱𝘰č𝘦𝘵𝘢𝘬.”

Karian Kinsey je bio bubnjar rok grupe “The Rockefellers” koji je bio Bog i batina u muzičkom svijetu, ali i taj svijet mu se rušio..
Počeo je puniti tabloide sa svojim razvodom, s napuštanjem benda, jednostavno žute štampe su ga počeli precrtavati, a to ga je boljelo.

“𝘑𝘢 𝘴𝘢𝘮 𝘴𝘷𝘦. 𝘔𝘰𝘫𝘦 𝘵𝘦𝘬𝘴𝘵𝘰𝘷𝘦 𝘱𝘫𝘦𝘷𝘢𝘫𝘶 𝘮𝘪𝘭𝘪𝘫𝘶𝘯𝘪, 𝘮𝘰𝘫𝘶 𝘮𝘶𝘻𝘪𝘬𝘶 𝘴𝘭𝘶š𝘢𝘫𝘶 𝘪 𝘮𝘦𝘭𝘰𝘥𝘪𝘫𝘦 𝘴𝘷𝘪𝘳𝘢𝘫𝘶!”

Kada su oboje počeli živjeti u kući u Vermontu, nisu se mogli podnijeti, tj. Karian je bio bezobrazan i bahat prema Scarlet, ali je ubrzo pao na njene čari, dobrotu, ali i ljubav.
Ali ubrzo se Karian morao vratiti u stvarnost muzike i ostavio je Scarlet samu, hoće li ona krenuti za njim ili će ostati zbog straha, morat će te otkriti sami.

Prvo moram reći da me autorica doslovno prestrašila s početkom epiloga, doslovno čitam i mislim si ;” Što je sad ovo????!!!! Nemoguće!!!!”
Znači ženo draga, molim te nemoj mi to raditi, mom jadnom srcu..

“𝘕𝘦! 𝘕𝘦! 𝘕𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘭𝘢𝘻𝘪 𝘮𝘪! 𝘖𝘷𝘰 𝘴𝘦 𝘯𝘦 𝘥𝘦š𝘢𝘷𝘢!”

Priča je predivna, nema puno zavrzlame, koliko je jednostavna toliko je i posebna, posebna kao i sami likovi u priči.
Pročitala sam knjigu u jednom dahu i jedva čekam nastavak.
Uživat će te u ovoj priči, iskreno ću reći da je ova knjiga nešto posebno i predivno.
Ah, i ono najljepše sve pjesme koje su u knjizi, koje je Karian “pisao” su autoričine pjesme, njezine vlastite, i to predivne pjesme.