IK Profigraf

BEZDAN

BLOGER Oružje od slova

Amelia Stewart ; BEZDAN, Rockefellers, knjiga druga
Nakladnik: Prof&Graf
Izdana: 2023. godine

Marilyn je obožavala grupu Rockefellers, a posebno je bila luda za Darrill Reed.
Sjedila je ispred svojeg laptopa i nećkala se dal’da ispuni anketu u kojoj ako te izaberu upoznaješ člana benda.
Pošto je znala sve o njima, anketa je bila ispunjena, ali nikako nije htjela stisnuti gumb “Pošalji”, kada ju je prijateljica vidjela da se nećka, tipku je stisnula umjesto nje, ali tek kada su je izvukli, Marilyn je uvidjela grešku, jedno slovo je krivo napisano i umjesto Reeda upoznat će Zeda Ridera kojeg nije imala želju upoznati.

“𝘗𝘰𝘨𝘭𝘦𝘥𝘢𝘫, 𝘰𝘷𝘰 𝘫𝘦 č𝘶𝘥𝘰. 𝘖𝘥𝘨𝘰𝘷𝘰𝘳𝘪𝘭𝘪 𝘴𝘶 𝘵𝘪 𝘻𝘢 𝘱𝘢𝘳 𝘮𝘪𝘯𝘶𝘵𝘢!
𝘖𝘥𝘮𝘢𝘩𝘯𝘶𝘭𝘢 𝘴𝘢𝘮 𝘫𝘦𝘳 𝘯𝘪𝘴𝘢𝘮 𝘪𝘮𝘢𝘭𝘢 𝘯𝘪 𝘯𝘢𝘫𝘮𝘢𝘯𝘫𝘶 ž𝘦𝘭𝘫𝘶 𝘥𝘢 𝘶𝘱𝘰𝘻𝘯𝘢𝘮 𝘡𝘦𝘥𝘢 𝘙𝘪𝘥𝘦𝘳𝘢.”

Smrt majke ga je jako pogodilo, jer kada je umirala nije bio uz nju, nakon tog gubitka Zed se okrenuo alkoholu, drogi i lakim ženama… iako ga je brat upozoravao da to nije dobro ni za njega ni za bend, Zed nije slušao.
Kada su ga našli u hotelskoj sobi, neosviještenog, smjestili su ga u bolnicu i bio je dva dana u nesvijesti, tada je uvidio da to tako ne može i brat mu je našao kliniku za rehabilitaciju da napokon Zed preboli majčinu smrt i krene dalje.

“𝘖𝘯𝘢 𝘻𝘯𝘢 𝘥𝘢 𝘴𝘪 𝘫𝘦 𝘷𝘰𝘭𝘪𝘰, 𝘪𝘴𝘵𝘰 𝘬𝘢𝘰 𝘪 𝘫𝘢 š𝘵𝘰 𝘻𝘯𝘢𝘮. 𝘡𝘢 𝘯𝘫𝘦𝘯𝘶 𝘭𝘫𝘶𝘣𝘢𝘷… 𝘖𝘷𝘰 𝘯𝘪𝘴𝘪 𝘵𝘪. 𝘔𝘰𝘭𝘪𝘮 𝘵𝘦 𝘪𝘻𝘢đ𝘪 𝘪𝘻 𝘮𝘳𝘢𝘬𝘢.”

Zed je zaboravio na sastanak s dobitnicom ankete, a Marilyn je u sebi ludjela, iako je zbog toga dobila kao ispriku da upozna cijeli bend, ona jednostavno nije htjela upoznati Zeda, a on kada ju je upoznao nije mogao prestati misliti o njoj.
Iako je smatrala da ju on samo sažalijeva, ipak on je u njoj vidio nešto više, nešto što mu je samom pokrenulo otkucaje srca.
Da li će ipak prevagnuti njeno stanje ili ljubav, to će te morati sami vidjeti.

Čitam i ne vjerujem, uopće nisam mogla dokučiti čitajući jednu stvar ( na koju mislim, to će te morati otkriti sami) i kada sam došla do tog djela ostala sam u šoku, tako da vam mogu reći da je naša Amelia ovo dobro, jako dobro napisala i sakrila da se ne može unaprijed odgonetnuti.

“𝘔𝘰𝘭𝘪𝘮 𝘵𝘦 𝘥𝘢 𝘷𝘦č𝘦𝘳𝘢𝘴 𝘰𝘵𝘬𝘢č𝘪š 𝘵𝘰𝘨 𝘷𝘳𝘢𝘨𝘢 𝘪𝘻 𝘨𝘭𝘢𝘷𝘦 𝘪 𝘥𝘰𝘱𝘶𝘴𝘵𝘪š 𝘢𝘯đ𝘦𝘭𝘶 𝘥𝘢 𝘵𝘦 𝘷𝘰𝘥𝘪. 𝘡𝘢𝘴𝘭𝘶ž𝘪𝘭𝘢 𝘴𝘪 𝘔𝘢𝘳𝘺.”

I opet me iznenadila razvojem situacije, sve sam drugačije to u glavi predočila, a kad ono sve je bilo drugačije..
Volim knjige koje me ugodno iznenade, koje naprave tako da si u glavi napravim jedan scenarij, a ustvari bude drugačije.

Kao i svaka njena knjiga tako i ova ima sve moje preporuke, i uživat će te u priči Marilyn i Zeda.

“𝘛𝘦𝘬 𝘴𝘦 𝘰𝘵𝘷𝘢𝘳𝘢 𝘱𝘶𝘵 𝘱𝘳𝘦𝘥 𝘯𝘢𝘮𝘢.
𝘉𝘦𝘻𝘥𝘢𝘯 𝘴𝘮𝘰 𝘶𝘴𝘱𝘫𝘦š𝘯𝘰 𝘱𝘳𝘦𝘴𝘬𝘰č𝘪𝘭𝘪.”